Hypnotherapie de Therapeut
hypnotherapeut amsterdam Menu
klik voor grote foto Ik ben Jan Kruunenberg (1954) en sinds 2003 werkzaam als hypnotherapeut. Mijn praktijk voor hypnotherapie is gevestigd in Amsterdam Oost. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten, NBVH en ik ben als gecertificeerd hypnotherapeut opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ.

Ik ben erkend zorgverlener. Reg.nr. NBVH: 04088. Lic.nr. RBCZ: 403192R. AGB-Code Zorgverlener: 90-030395. AGB-Code Praktijk: 90-09360.

Het diploma Hypnotherapie heb ik behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, NAP. Therapeuten met deze achtergrond werken integratief. Psychische, lichamelijke en sociale kwaliteiten van de mens worden in samenhang bezien. Na het behalen van mijn diploma heb ik het Masterjaar gevolgd bij academie Hypnos. Hier heb ik me onder andere verdiept in Chakra Psychologie. Mijn persoonlijke ontwikkeling geef ik aandacht door regelmatig workshops en cursussen te volgen.

Naast mijn werk als hypnotherapeut ben ik al meer dan 15 jaar telefonist bij De Luisterlijn, échte aandacht van mens tot mens.

Na de middelbare school heb ik een technische opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. In die tijd had ik al belangstelling voor de mens, ik bestudeerde als bijvak sociale psychologie. Na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, onder meer als teamleider. Mijn aandacht voor de mens achter het werk nam in de loop van de jaren toe en heeft me doen besluiten om voor een loopbaan als therapeut te kiezen.

Als mijn website je aanspreekt en je wilt samen met mij je klacht aanpakken dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Contact

Praktijk voor Hypnotherapie
Jan Kruunenberg
Boniplein 45
1094 SC Amsterdam
Tel 06 16058838

Menu