Hypnotherapie Tarief
hypnotherapeut amsterdam Menu
Het tarief voor een sessie hypnotherapie bedraagt € 70,- Ik wil hypnotherapie daarmee betaalbaar houden voor zoveel mogelijk mensen.

Soms kan een sessie binnen het uur afgerond worden, in andere gevallen is meer tijd nodig. Om in alle rust te werken reserveer ik voldoende ruimte in mijn agenda. Het tarief is onafhankelijk van de tijdsduur, je betaalt altijd een vast bedrag.

In uitzonderlijke gevallen verleen ik therapie op een locatie buiten mijn praktijk. Denk hierbij aan ondersteuning bij medische ingrepen of therapie aan huis voor minder validen. Het tarief wordt in die gevallen verhoogd met de reiskosten.

Ik reken na afloop van een sessie graag contant af. Je kunt natuurlijk ook direct met je Mobiel Bankieren App betalen of met een "Tikkie". Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt, afgezien van overmacht, het volledige tarief in rekening gebracht.

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten NBVH en als gecertificeerd hypnotherapeut opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. De kosten voor hypnotherapie worden door veel Zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve of complementaire gezondheidszorg. De hoogte van de vergoeding verschilt per Zorgverzekeraar.

Ik ben in bezit van het diploma Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis PSBK. Ik voldoe hiermee aan de eisen om in aanmerking te komen voor vergoeding door Zorgverzekeraars.

Klik op onderstaande links voor informatie over Zorgverzekeraars en vergoedingen voor hypnotherapie.

RBCZ Zorgverzekeraars

NBVH Zorgverzekeraars

Wat vergoedt de zorgverzekering voor hypnotherapie.

Contact

Praktijk voor Hypnotherapie
Jan Kruunenberg
Boniplein 45
1094 SC Amsterdam
Tel 06 16058838

Menu