Sitemap | Mobiel

Tarief

hypnotherapeut amsterdam  
Tarief
Het tarief voor een sessie hypnotherapie bedraagt €80,-

Meestal kan een sessie in een uur afgerond worden maar soms is meer tijd nodig. Om in alle rust te werken reserveer ik voldoende ruimte in mijn agenda. Het tarief is onafhankelijk van de tijdsduur, je betaalt altijd een vast bedrag.

In uitzonderlijke gevallen verleen ik therapie op een locatie buiten mijn praktijk. Denk hierbij aan ondersteuning bij medische ingrepen of therapie aan huis voor minder validen. Het tarief wordt in die gevallen verhoogd met de reiskosten.

Ik reken na afloop van een sessie graag contant af. Je kunt natuurlijk ook direct met je mobiel bankieren app betalen of met een "Tikkie". Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten NBVH en als gecertificeerd hypnotherapeut opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. De kosten voor hypnotherapie worden door veel Zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve of complementaire gezondheidszorg. De hoogte van de vergoeding verschilt per Zorgverzekeraar.

Klik op onderstaande logo's voor informatie over Zorgverzekeraars en vergoedingen voor hypnotherapie.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Zorgwijzer Hypnotherapie
  'Het leven is als een piano. Wat je eruit haalt, hangt af van hoe je het speelt.'
- Albert Einstein -
Franz Anton Mesmer
Franz Anton Mesmer
(1734-1815)
NBVH
© J.J. Kruunenberg